NIEUWS

Vrouwenwoensdag / Effectief Energiek

 

Wat de mannen doen kunnen de vrouwen natuurlijk ook! Vanaf woensdag 4 oktober om 9:30 start een groep vrouwen met Effectief Energiek. Wil je afvallen, gezonder eten en fitter zijn? Dan is dit het programma voor jou! Wat zit er precies in dit pakket en wat ga je doen?

* voedingsadvies op maat.

* sporten in teamverband, opgeven is geen optie!

* bij mooi weer buiten sporten, denk aan bootcamp, circuitje etc

* werken aan spieropbouw voor betere conditie

* haalbare voedingsadviezen, geen onbekende producten of dingen die we niet lekker vinden. Gewoon, gewoon!

Dit pakket zorgt ervoor dat je leefstijl veranderd waardoor er positieve effecten zullen optreden. Dus waar wacht je nog op? Heb je interesse of wil je meer informatie reageer op dit bericht of neem contact op met info@leefstijl-lokaalakkrum.nl of bel: 06-29442263.

 

 

Een andere visie op steunzolen

We weten dat een verkeerde stand van de voet elders in het lichaam problemen kan veroorzaken.

Met het Jurtin medical systeem van ORTOTEK 2.0 doen we het volgende;

In plaats van eerst een "kopie" te maken van de foute stand, corrigeren wij het hielbeen meteen in de juiste stand. Dit kan als de voet NIET belast wordt.

Vanuit de onbelaste stand wordt de zool gemaakt naar de gecorrigeerde stand. De thermoplastische zool wordt bij 130⁰ kort verwarmd en daarna onder vacuüm naar de voet gevormd.

Op maat gemaakt voor de schoenen en dan zonder gewenningsproblemen weglopen?

Eindelijk een aangepaste inlegzool die direct werkt!

Meer informatie? Bel 0566-651890 of kijk op fysiotherapieakkrum.nl

 

de mannen zijn los op maandag

 

En we zijn los....
Maandag 3 april gestart in een perfecte ambiance bij heren modezaak Het Heerenhuys Mannenmode met de eerste echte mannen van Mannen Maandag! 
Een geweldige groep enthousiaste mannen, met één en dezelfde missie: 8 weken later hun doel willen bereiken. Hoe? door voedingsadvies op maat, en een juiste begeleiding tijdens het sporten.
Met deze inzet, een leuk programma voor de boeg en een super ongedwongen sfeer (ja ook de lachspieren zijn nogal getraind) gaan we het zeker redden met zijn allen.
We hebben er zin in! Switch Akkrum Leefstijl-lokaal Akkrum

 

MEER VOOR MANNEN

Mannen werken aan vitaal voordeel op maandag

 

Als je jezelf een fittere leefstijl wilt aanmeten, of net die laatste paar kilo’s nog kwijt wilt voor de zomer dan kun je daarvoor terecht bij Switch en Leefstijl Lokaal Akkrum. Jeroen Bosma is personal trainer en leefstijladviseur bij Switch en werkt samen met Mettje van der Werff, gediplomeerd voedingsconsulent bij Leefstijl-Lokaal Akkrum.

Voor de deelnemers bestaat er een aantrekkelijke beloning. Wim Kooistra van Het Heerenhuys vertaalt de behaalde doelstellingen naar klinkend voordeel.

Denk er niet te lang over na, want vol is vol!

Voor meer informatie klik HIER

de ademcoach

Is 6 x per minuut  ademen genoeg?

Meet je rusthartslag s ’morgens direct na het wakker worden en tel je ademhalingen per minuut. In en uit ademen is 1. Zes keer per minuut ademen is dan al genoeg. Veel mensen ademen in rust echter veel sneller, soms wel tot 20 keer per minuut en dat is zonde. Het kost onnodig veel energie en kan klachten veroorzaken. Hoe adem jij? Wat doet dat bij jou?

Voor meer informatie klik HIER