Mannen werken aan vitaal voordeel op maandag

 

Als je jezelf een fittere leefstijl wilt aanmeten, of net die laatste paar kilo’s nog kwijt wilt voor de zomer dan kun je daarvoor terecht bij Switch en Leefstijl Lokaal Akkrum. Jeroen Bosma is personal trainer en leefstijladviseur bij Switch en werkt samen met Mettje van der Werff, gediplomeerd voedingsconsulent bij Leefstijl-Lokaal Akkrum.

 

Veel Akkrumers kennen inmiddels het Switch je Leefstijl Pakket 2017, een combinatie van bewegen en gezond eten op maat. Een nieuw initiatief is de Mannen Maandag, een traject speciaal en alleen voor mannen! Mannen met iets te veel overgewicht of net wat te weinig beweging. Veel van deze mannen zijn op zoek naar een slimme en gemakkelijke methode om gezonder te kunnen leven, zonder al te veel gedoe. Resultaten voor de lange termijn zijn gewenst, maar hoe?

 

Op de wekelijks Mannen Maandag wordt hier volgens een strak schema aan gewerkt. 8 weken lang in groepsverband het beste uit jezelf willen halen! Voedingsvoorstellen op maat, gemakkelijke en haalbare adviezen. Jeroen daagt je uit met sporten zowel binnen als buiten, denk hierbij aan bootcamp, fietsen, circuitjes, etc. Echte mannensporten dus!

Als je denkt dat gezond eten in combinatie met sporten ingewikkeld is, gaan we graag de uitdaging met jou aan.

 

Voor de deelnemers bestaat er een aantrekkelijke beloning. Wim Kooistra van Het Heerenhuys vertaalt de behaalde doelstellingen naar klinkend voordeel.

 

Bij deze dus de oproep aan mannen, of natuurlijk de oproep aan de vrouwen om hun mannen op te geven via e-mail of Facebook. info@leefstijl-lokaalakkrum.nl f:/leefstijllokaalakkrum

 

Denk er niet te lang over na, want vol is vol!