ZwangerFit

ZwangerFit is een leuke, sportieve en eigentijdse manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en snel weer in shape te komen na de bevalling. Het is aangetoond dat zwangere vrouwen die actief zijn tijdens de zwangerschap zich fijner voelen, een makkelijkere bevalling hebben en minder overgewicht hebben na de bevalling. Daarnaast is het ook gezond voor je baby.

 

Je kunt instromen vanaf 14 weken zwangerschap en kunt dit blijven volgen tot aan de bevalling. De trainingen zijn 1x per week, gericht op kracht en conditie maar ook aandacht voor rug en bekkenklachten, ademhalingstechnieken, ontspanning en nog veel meer. Ook zijn er 3 theorie avonden over de bevalling, de kraamperiode en een partneravond. Aan het einde organiseren we nog een terugkomochtend met alle baby’s. Kortom een zeer afwisselend, leuk en compleet programma om je optimaal voor te bereiden op de bevalling en de periode erna.

 

De doorlopende cursus wordt gegeven door Fienke Agema-Benedictus, geregistreerd ZwangerFit docente en tevens fysiotherapeute en moeder van 2 dochters.

 

Dinsdagavond  20:00 - 21:00 uur.

kosten € 42 per maand en door veel zorgverzekeraars (deels) vergoed!

En kom na de zwangerschap weer verantwoord 'In Shape' met 'MammaFit'.